Chat with us, powered by LiveChat

Integrari + API

Integrari simple intre Oblio si alte aplicatii folosite in firma ta.
Documentatie usoara, suport tehnic prompt. Oblio este iubit si de programatori.

Merchant Pro

Conecteaza-te la contul tau de Merchant Pro pentru a factura rapid comenzile pe care le primesti.


Descriere 

Cu peste 5000 de magazine online in portofoliu de-a lungul timpului, MerchantPro este cea mai populara solutie eCommerce romaneasca de tip SaaS. Platforma inglobeaza toate functionalitatile necesare pentru a lansa si scala o afacere online si ofera capabilitati tehnice de varf pentru a asigura performanta clientilor sai, de la startup-uri la business-uri de complexitate ridicata.

Integrarea cu platforma eCommerce MerchantPro permite generarea facturilor prin Oblio direct din panoul de control al magazinului.


Instalare 

 

Pasul 1

Pentru conectarea Oblio la magazinul online MerchantPro, apasati pe butonul Integreaza din aceasta pagina sau apasati pe linkul de mai jos: 
https://app.merchantpro.com/

 

Pasul 2

Accesati Setari > Aplicatii > Oblio, iar apoi apasati butonul Instaleaza a aplicatiei.

In pagina puteti marca de asemenea daca magazinul este platitor de TVA.

Pasul 3

In setarile aplicatiei va fi necesar sa introduceti mai intai datele de autentificare pentru conectarea magazinului la Oblio: adresa de email folosita pentru conectarea in interfata Oblio, Cheia API (disponibila in contul Oblio, sectiunea Setari Date Cont) si Companie (cu valoarea din campul Cod fiscal, disponibil in contul Oblio, sectiunea Setari Date Firma).

 

Pasul 4

In pagina Alegere module a setarilor aplicatiei din MerchantPro, mergeti la Generare facturi si selectati daca doriti sa activati optiunea de generare a facturilor, sa importati produsele din Oblio in magazin sau sa actualizati automat stocurile din magazin in functie de cele din Oblio.Tot in pagina Alegere module, sectiunea Setari gestiuni, puteti seta preferintele cu privire la utilizarea gestiunii de stoc, avand ca efect descarcarea stocului la emiterea facturii si reincarcarea stocului cand o factura este stearsa sau anulata. 

In aceeasi sectiune puteti defini corespondenta dintre identificatorul de produs utilizat in Oblio (Camp identificare ERP) si identificatorul de produs din platforma MerchantPro (Identificator produs utilizat in magazin). Pe baza acestei mapari va fi realizata sincronizarea produselor din magazin cu cele din sistemul de facturare Oblio; valorile identificatorului utilizat trebuie sa fie identice in ambele sisteme.

In cazul in care in Oblio se folosesc depozite multiple, platforma MerchantPro ofera de asemenea posibilitatea utilizarii acestora, prin intemediul functiei de gestiuni multiple.


Pasul 5

In pagina Setari facturare puteti defini preferintele de baza pentru emiterea facturilor prin Oblio (numarul de zile pana la scadenta, maparea taxelor, limba utilizata pe facturi etc.).

Tot in pagina Setari facturare, sectiunea Setari afisare, puteti defini preferintele de afisare a denumirilor produselor pe proforma (numele produsului, numele produsului si atributele acestuia sau o denumire alternativa a produsului).

 

Pasul 6

Pentru a genera o factura Oblio, accesati panoul de control al magazinului MerchantPro si mergeti la sectiunea Comenzi > Comenzi in asteptare. Selectati una sau mai multe comenzi si accesati Facturi > Genereaza facturi; in overlayer-ul Genereaza factura selectati data si seria facturii si apasati butonul Salveaza.

 

Pasul 7

Facturile generate pot fi gasite in contul Oblio, la accesarea Rapoarte > Raport facturi.

 

Gata! Simplu, nu?

 

Ce spun clientii

Oblio este programul de facturare si gestiune iubit de utilizatorii sai.

Foarte ușor de folosit. Am emis 2 facturi intr-un timp foarte scurt. Experienta în platforma este user-friendly. Apreciez ca pot personaliza factura. Pana acum sunt foarte incantata.

-

Un program ușor de folosit și pentru cei ce nu au experiența . Recomand.

SPORTACUS ARENA EXPERT S.R.L.

O placere sa lucrez cu dvs, sper sa avem o colaborare cit mai buna.
Cu stima, I BOLDOR

PRO INSERV DOR SRL

Sunt foarte multumita de program!
Va multumesc!

SALOMIA MARIA-MĂDĂLINA-EXPERT CONTABIL

Sunt multumit, si voi recomanda si altor persoane.

PROPAS AUTO STIL S.R.L.

Multumesc, e super!

SKIN CLINIC PERFORMANCE HB SRL

Foarte bună părerea mea despre programul vostru Oblio. Funcționează perfect din toate punctele de vedere. 5* cu plus.
L-am recomandat deja la prieteni și deja îl folosesc și ei.
Cu stima:
Ilca Ovidiu.

ILCA OVIDIU PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

Bună ziua ,sunt multumită de Oblio îmi place, îl recomand și altora, vă multumesc.

BISTRITA PARDOSELI SRL

Prompta, interactiva si interesanta !

FIRE CONTROL TEAM S.R.L.

Super friendly !
Ușor de utilizat și te duce acolo unde ai nevoie.
Asistenta de nota 10 +!
Mulțumesc pentru sfaturi și voi fi cu sigurnata partenerul vostru.

DEI CONSULTING S.R.L.