Integrari + API

Integrari simple intre Oblio si alte aplicatii folosite in firma ta.
Documentatie usoara, suport tehnic prompt. Oblio este iubit si de programatori.

Make.com

Make.com

Automatizezi procesele din firma ta cand integrezi Oblio cu Make.com, Zapier.com, n8n.io, Workato.com si peste 6000 de aplicatii.


Descriere

Makeitfuture
este o agentie de software specializata in automatizarea proceselor din firma dvs.

Makeitfuture este specializată în dezvoltarea de integrări fără a fi nevoie de complexitatea programării tradiționale. Ne asigurăm că platformele dvs. de software comunică eficient cu platforma Oblio, stimulând productivitatea și inovarea.

Makeitfuture utilizeaza platforme no-code precum Make.com, Zapier, n8n, Workato pentru a conecta Oblio cu soluții de e-comerce (Magento, Wix, Amazon, Decathlon, Ecwid, etc), cu CRM/ERP (Hubspot, Salesforce, Pipedrive, Mini CRM, etc) precum și cu orice alte platforme sau aplicații care au un API. Astfel, facem ca integrarea și conectarea de software să fie la fel de simplă ca și asamblarea pieselor de Lego. 

Care este rezultatul? Modificări mai rapide și mai ușoare, fără costuri ridicate sau perioade lungi de așteptare.


Instalare 

Makeitfuture este partener autorizat Make.com.
Make.com este o alternativa populara la Zapier. Poate fi folosit pentru a conecta alte aplicatii, servicii si solutii digitale si pentru a automatiza procesele de afaceri.

 

Pasul 1

Contactati Makeitfuture apasand pe butonul Contacteaza din aceasta pagina:
https://www.oblio.eu/integrari/makeitfuturePasul 2

Apasati pe butonul Integreaza Acum :
https://www.makeitfuture.eu/tools/oblioPasul 3

Stabiliti ziua si ora la care doriti intalnirea:
https://www.makeitfuture.eu/consultanta-gratuita

 

Gata! Simplu, nu?

Automatizari posibile Oblio + Makeitfuture


1. Generati automat o Factura atunci cand se creeaza o comanda in magazinul online
prin integrarea cu platforme  de e-commerce (Magento, Wix, Webflow, Ecwid, Decathlon, Amazon, etc.)

2. Informati-va echipa atunci cand o factura a fost creata, termenul de plata a fost depasit, sau trimiteti factura automat catre contabil, etc. prin integrarea cu solutii de comunicare interne (Slack, Telegram, Whats app, SMS, email, etc.)

3. Generati facturi pe baza statusului in CRM/ERP, adaugati facturi in CRM, trimiteti rapoarte automat, exportati rapoarte catre CRM/ERP, adaugati noi contacte/companii in CRM, etc. prin integrarea cu solutii de CRM/ERP (Hubspot, Salesforce, Pipedrive, Mini CRM, Winmentor, etc.)

4. Generati si atasati automat un contract, termeni si conditii, garantie cand se creeaza o noua factura prin integrarea cu Google Docs, Word, Excel, Google Sheet.

5. Creati automat un folder unde se adauga factura si alte informatii aferente clientului in cauzaprin integrarea cu Google Drive, One Drive, SharePoint, Drobox, Amazon, etc.

Alte instrumente conectate frecvent cu Oblio:
Trello, Monday, Microsoft-EmailMicrosoft-Teams, Airtable, Asana, etc. 

 

 


Intrebari frecvente

Prin integrarea Oblio+Makeitfuture obtin:

a. Automatizarea comunicării cu clienții: Prin integrarea Oblio cu platforma de email prin API, puteți automatiza comunicarea cu clienții dvs. Puteți configura automatizări pentru a trimite prin email confirmări de comenzi, facturi, notificări de livrare sau alte comunicări importante către clienți fără a necesita intervenția manuală a angajaților.

b. Gestionarea documentelor și a datelor eficient: Integrarea vă permite să gestionați documente precum facturile, chitanțele sau contractele într-un mod mai eficient. Datele și documentele generate în Oblio pot fi transferate automat către platforma de Gmail, unde pot fi organizate, stocate și accesate cu ușurință.

c.Notificări în timp real: Integrarea prin API vă permite să primiți notificări în timp real atunci când evenimente semnificative au loc în Oblio. De exemplu, puteți fi alertat instantaneu prin Micorsoft Outlook atunci când o factură este plătită sau când starea unei comenzi se schimbă, ceea ce vă permite să reacționați rapid.

Prin integrarea Oblio+Makeitfuture obtin:

a. Stocare și acces facil la documente: Prin intermediul integrării, puteți transfera automat documentele generate în Oblio către platforma de cloud storage. Acest lucru vă permite să stocați documente importante, cum ar fi facturile, contractele sau chitanțele, într-un mediu sigur și ușor de accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet.

b. Siguranța datelor și rezistența la pierderi: Utilizarea unei platforme de cloud storage  (Google Drive, Drobox, One Drive, Share Point) vă asigură că datele și documentele dvs. sunt protejate împotriva pierderilor cauzate de evenimente neprevăzute, cum ar fi defectarea hardware-ului sau calamitățile naturale. Integrarea API vă ajută să mențineți o copie de rezervă a documentelor într-un mediu securizat în cloud.

c.Partajarea și colaborarea eficientă: Prin intermediul cloudului, puteți partaja ușor documentele cu colegii, clienții sau partenerii de afaceri. Integrarea vă permite să partajați automat documente cu persoanele potrivite în funcție de setările de acces și permisiuni.

d.Eficiență operațională: Cu integrarea API, puteți automatiza fluxurile de lucru legate de documente. De exemplu, puteți configura un scenariu care să trimită automat facturile către departamentul financiar pentru aprobare sau să organizeze documentele în dosare și categorii, fără a necesita intervenție manuală.

e.Monitorizare și raportare îmbunătățite: Integrarea vă permite să urmăriți și să raportați mai eficient datele și documentele. Puteți crea rapoarte personalizate, să urmăriți modificările și să evidențiați documentele importante cu ajutorul funcțiilor avansate de căutare și analiză disponibile în platforma de cloud storage.

Prin integrarea Oblio+Makeitfuture:

a. Automatizarea raportărilor financiare: Puteți configura integrarea pentru a transfera automat datele financiare, cum ar fi vânzările, cheltuielile și soldurile conturilor din Oblio în Google Sheets sau Excel. Acest lucru vă permite să creați rapoarte financiare actualizate în timp real fără a efectua manual introducerea datelor.

b. Ușurința analizei datelor: Cu datele din Oblio exportate în Google Sheets sau Excel, aveți mai multă flexibilitate în analiza și interpretarea acestor date. Puteți utiliza funcțiile și formulele disponibile în aceste aplicații pentru a realiza analize complexe și pentru a genera grafice și diagrame pentru a vizualiza mai bine performanța afacerii dvs.

c.Colaborare și partajare eficiente: Google Sheets permite colaborarea în timp real, iar Excel poate fi partajat cu colegii sau echipele de lucru. Integrarea vă permite să partajați datele din Oblio cu persoanele potrivite și să colaborați la actualizarea și îmbunătățirea rapoartelor și a analizelor.

d.Gestionarea stocurilor și comenzilor: Puteți utiliza integrarea pentru a gestiona stocurile și comenzile într-un tabel din Google Sheets sau Excel. Aceasta vă ajută să aveți o imagine clară a stocurilor disponibile și să plasați comenzi noi în funcție de necesități.

e.Urmărirea și monitorizarea vânzărilor și a clienților: Integrarea vă permite să urmăriți și să monitorizați vânzările și clienții din Oblio într-un format ușor de accesat și de gestionat. Puteți crea liste de clienți, analiza comportamentul de cumpărare și să gestionați relația cu clienții mai eficient.

Prin integrarea Oblio+Makeitfuture obtin:

a. Centralizarea datelor despre clienți: Integrarea Oblio cu un CRM vă permite să centralizați și să gestionați toate informațiile despre clienți într-un singur loc. Acest lucru vă ajută să aveți o imagine de ansamblu mai completă asupra interacțiunilor și tranzacțiilor cu clienții, ceea ce poate îmbunătăți serviciile oferite și luarea deciziilor.

b. Automatizarea proceselor de vânzare: Integrarea vă permite să automatizați procesele de vânzare, cum ar fi generarea de lead-uri, urmărirea oportunităților și managementul contractelor. Datele actualizate din Oblio pot fi transferate automat în CRM, astfel încât echipa de vânzări să aibă acces la informații actualizate în timp real.

c.Personalizarea comunicării cu clienții: Cu datele din Oblio integrate în CRM, puteți personaliza comunicarea cu clienții în funcție de istoricul lor de achiziții, preferințe și interacțiuni anterioare. Acest lucru vă permite să livrați mesaje mai relevante și să construiți relații mai strânse cu clienții.

d.Urmărirea și raportarea performanței: Integrarea oferă capacitatea de a urmări și raporta performanța vânzărilor și a relațiilor cu clienții într-un mod mai detaliat și mai precis. Puteți genera rapoarte personalizate și analize pentru a evalua eficacitatea strategiilor de vânzare și marketing.

e.Evitarea erorilor umane și dublării datelor: Integrarea automată reduce riscul de erori umane și de duplicare a datelor. Datele introduse într-un sistem (de exemplu, în Oblio) sunt actualizate automat în CRM și viceversa, eliminând nevoia de a introduce manual aceleași informații în mai multe locuri.

Prin integrarea Oblio+Makeitfuture obtin:

a. Colectarea plăților online: Prin intermediul integrării cu Stripe, puteți colecta plăți online de la clienții dvs. într-un mod sigur și eficient. Acest lucru este esențial pentru afacerile care vând produse sau servicii online, deoarece permite clienților să plătească cu ușurință prin card de credit sau alte metode de plată electronice.

b. Automatizarea facturării: Integrarea vă permite să automatizați procesul de facturare atunci când trimiteți facturi clienților. Puteți adăuga butoane de plată Stripe ceea ce face mai simplă și mai rapidă procesul de plată pentru clienți.

c. Monitorizarea plăților și a tranzacțiilor: Cu ajutorul integrării, puteți monitoriza și gestiona plățile și tranzacțiile într-un mod centralizat în Oblio. Aceasta vă oferă o viziune de ansamblu asupra stării financiare a afacerii dvs. și vă ajută să urmăriți plățile în timp real.

d. Reducerea riscului de fraude: Stripe oferă funcționalități de securitate puternice pentru protejarea plăților online. Integrarea cu Stripe vă ajută să minimizați riscul de fraude și să vă protejați afacerea și clienții împotriva tranzacțiilor neautorizate.

e. Raportare financiară mai precisă: Integrarea permite sincronizarea automată a tranzacțiilor și a plăților cu Oblio. Aceasta face ca raportarea financiară să fie mai precisă și mai eficientă, ceea ce vă ajută să gestionați mai bine cash flow-ul și să îndepliniți cerințele de contabilitate.

Prin integrarea Oblio+Makeitfuture obtin:

a. Automatizarea procesului de expediere: Integrarea Oblio vă permite să automatizați procesul de generare a documentelor de expediere și a AWB-urilor (avize de transport) atunci când pregătiți comenzi în Oblio. Aceasta reduce efortul manual și riscul de erori în procesul de expediere.

b. Urmărirea expedierilor în timp real: Integrarea Oblio vă permite să urmăriți expedierile în timp real cu ajutorul informațiilor de livrare și stadiului expedierii furnizate de serviciile de curierat. Acest lucru vă ajută să știți exact când clienții dvs. vor primi comenzile și să puteți furniza aceste informații în mod proactiv.

c. Calcularea automată a costurilor de livrare: Puteți utiliza integrarea pentru a calcula automat costurile de livrare pe baza informațiilor furnizate de serviciile de curierat, cum ar fi greutatea, dimensiunile și destinația coletelor. Acest lucru vă ajută să oferiți clienților estimări precise ale costurilor de livrare și să evitați suprize neplăcute.

Prin integrarea Oblio+Makeitfuture obtin:

a. Gestionarea eficientă a inventarului: Integrarea vă permite să gestionați inventarul și stocurile de produse într-un mod mai eficient. Datele despre produse, stocuri și prețuri pot fi actualizate automat între Oblio și platforma de comerț electronic, asigurându-vă că clienții vă pot comanda produsele disponibile în timp real.

b. Automatizarea proceselor de vânzare: Puteți automatiza procesele de vânzare, cum ar fi generarea de comenzi și facturarea, atunci când clienții fac achiziții pe platforma de comerț electronic. Datele despre comenzile plasate pot fi transferate automat în Oblio pentru a facilita procesarea și urmărirea comenzilor.

c. Actualizări de prețuri și disponibilitate în timp real: Integrarea permite sincronizarea actualizărilor de prețuri și disponibilitate între Oblio și platforma de comerț electronic. Astfel, puteți evita situațiile în care prețurile sau stocurile nu sunt actualizate corect pe site-ul de comerț electronic.

d. Urmărirea și gestionarea vânzărilor: Integrarea vă oferă o viziune holistică asupra vânzărilor și a performanței în întreaga afacere. Puteți urmări cu ușurință vânzările, profiturile și stocurile într-un singur loc, ceea ce vă ajută să luați decizii mai informate.

e. Experiența clienților îmbunătățită: Prin intermediul integrării, puteți oferi clienților o experiență mai bună de cumpărare. Datele despre clienți, cum ar fi adresele de livrare și informațiile de contact, pot fi transferate automat pentru a reduce efortul clienților în timpul procesului de comandă.

Ce spun clientii

Oblio este programul de facturare si gestiune iubit de utilizatorii sai.

Il am de cativa ani. Este minunat, foarte usor de folosit.
Recomand cu drag !

IANO MET S.R.L.

Multumim pentru colaborare.
Il voi recomanda prietenilor.
Sunteti profesionisti!

ABC - 456 COM SRL

Este foarte accesibil, ușor de lucrat pe el.
L-as recomanda tuturor.
Mulțumesc

GÂNJA LUMINIŢA GABRIELA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

O aplicație foarte buna! Ma ajuta enorm! Ma pot baza pe sistemul acesta oricând, simplu și eficient!

KAIROS IMOB DEVELOPMENT S.R.L.

Oblio este un program complex și ușor de folosit. Sunt mândră că am ales acest program de la bun început.

SEPSI PROTEKT S.A.

Foarte mulțumită!!!
Categoric voi recomanda!

CATANA SORINA-ILEANA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

Este extraordinar, cel puțin pentru mine este minunat pentru ca sunt începător și ma pricep mai puțin la tehnologie și mai puțin la contabilitate. Va mulțumesc ca exista o echipa ca Oblio !

VILALEX SERV CC S.R.L.

Este usor de lucrat cu el., accesibil.Cu siguranta o sa-l recomand.
Multumesc!

LENKIEWICZ C. LUCIEA-GEORGETA - CABINET MEDICAL INDIVIDUAL

Sunt foarte multumit de Oblio si am recomandat tuturor cunostintelor!

PRODATA PLUS SISTEM SRL

E foarte ușor și util va mulțumesc mult.

-